Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان روسی مراسم‌ افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال در ورزشگاه لوژنیکی مسکو روایت جدیدی از این اتفاق را عنوان کرد. ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۵ ورزشی فوتبال جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از خبرگزاری ریانووستی روسیه، فلیکس میخایلوف گفت: برای طراحی و اجرای مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی 2018 روسیه باید تمامی مراسم‌های قبلی این رقابت‌ها را مورد بازدید و بررسی دقیق قرار می‌دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام مراسم‌های پیشین افتتاحیه و اختتامیه‌ جام‌‌های جهانی را از جنبه تکنولوژی، حجم به کار گرفته‌شده در زمین ورزشگاه و موضوع‌های به کار گرفته‌شده از سوی کشور میزبان بررسی کردیم. مراسم افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی فوتبال باید در برگیرنده فرهنگ کشور میزبان باشد. سعی ما بر این بود که در جام جهانی 2018 روسیه مواردی که در جام‌های جهانی پیشین به نمایش گذاشته شده بودند را تکرار نکنیم.

کارگردان روسی مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی 2018 فوتبال گفت: مواد تزئینی مراسم اختتامیه باید در مدت زمانی 2 دقیقه جمع‌آوری می‌شدند هر چند در آغاز طرح‌ها مبتنی بر 5 دقیقه بود. به طور کلی رضایت 90 درصدی از اجرای مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی 2018 فوتبال داشتم و شرکت‌کنندگان در آن مرتکب اشتباه روشن و واضحی نشدند. همه چیز مرتب بود و گروه فنی فعالیت خوبی داشت. در بخش فنی با یک شرکت بسیار قابل اعتماد همکاری کردیم که توانستند با جمع‌آوری دکوراسیون و مواد تزئینی مراسم اختتامیه در مدت‌زمان 2 به جای 5 دقیقه رکوردزنی کنند.

فلکسی میخایلوف اظهار داشت: برای نخستین‌بار در جام جهانی 2018 فوتبال شکل جدیدی از مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه به نمایش گذاشته شدند و همین مسئله کار ما را بسیار سخت‌تر کرد. در مراسم‌های پیشین 20 تا 30 دقیقه مدت‌زمان اجرا بود و گروه فنی برای هماهنگی‌های پایانی 60 تا 90 دقیقه قبل از شروع بازی‌ها زمین ورزشگاه را در اختیار می‌گرفتند. در جام جهانی 2018 روسیه این زمان را کاهش دادیم و به 10 تا 12 دقیقه رساندیم و نیم‌ساعت قبل از شروع بازی افتتاحیه و اختتامیه مراسم‌ها اجرا شدند. در تعداد افراد شرکت‌کننده در مراسم‌های افتتاحیه و اختتامیه با توجه به مقیاس زمین ورزشگاه لوژنیکی مسکو  محدودیت‌هایی داشتیم. در طول اجراهای خود باید از زمین چمن و پوشش آن با توجه به برگزاری بازی‌ها محافظت می‌کردیم تا هیچ‌گونه آسیبی نبینند. این برای ما مهم‌ترین مسئله بود.

جام جهانی 2018 فوتبال در روزهای 24 خرداد تا 24 تیر ماه سال جاری در 12 ورزشگاه 11 شهر روسیه برگزار شد و با قهرمانی فرانسه پایان یافت.

انتهای پیام/

 

 

 

R7858/P1015135/S3,1410/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازماندن تیراندازان ایران از فینال جام جهانی/ نکونام ۱۱ و نوروزیان ۵۸ شدند

در مرحله مقدماتی تفنگ بادی مسابقات جام جهانی باکو امیرمحمد نکونام در رده یازدهم و پوریا نوروزیان در رده پنجاه و هشتم ایستادند و به فینال نرسیدند.

به گزارش ایسنا، در چهارمین روز از مسابقات تیراندازی جام جهانی باکو ملی‌پوشان ایران در ماده تفنگ بادی در خط آتش ایستادند. در این ماده ۷۹ تیرانداز حضور داشتند.

در پایان مرحله مقدماتی امیرمحمد نکونام با رکورد ۶۳۰.۲ در رده یازدهم و پوریا نوروزیان با رکورد ۶۲۳.۱ در رده پنجاه و هشتم قرار گرفت.

سومی رستمیان در مرحله دقت تپانچه ۲۵ متر

همچنین در این روز هانیه رستمیان در مرحله دقت تپانچه ۲۵ متر در کنار ۶۸ تیرانداز دیگر رقابت کرد که با رکورد ۲۹۴.۸ در رده سوم ایستاد. گلنوش سبقت‌اللهی هم با رکورد ۲۸۷.۹ در رده سی ام قرار گرفت. این مسابقات فردا در مرحله سرعت انجام خواهد شد.

در ادامه مسابقات امروز از ساعت ۱۳:۰۰ تیراندازان در تفنگ بادی زنان در خط آتش قرار خواهند گرفت.

مسابقات تیراندازی جام جهانی از ۱۳ تا ۲۱ اردیبهشت در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی به میزبانی باکو آذربایجان انجام می‌شود. ایران در این مسابقات تنها در بخش تفنگ و تپانچه نماینده دارد. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است.

تاکنون نمایندگان ایران در هیچ ماده‌ای به فینال نرسیده‌اند. در تپانچه بادی هانیه رستمیان هجدهم، گلنوش سبقت‌اللهی پنجاه و هفتم و سجاد پورحسینی سی و سوم شدند. تیم ایران در میکس تپانچه (گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی) در رده بیست و چهارم وتیم‌های میکس تفنگ (شرمینه چهل‌امیرانی و امیرمحمد نکونام) نهم و تیم دیگر (فاطمه امینی و پوریا نوروزیان) سی و پنجم شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • (عکس) قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاحیه کارخانه هادی چوپان
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاحیه کارخانه هادی چوپان (عکس)
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • مراسم افتتاحیه هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • بازماندن تیراندازان ایران از فینال جام جهانی/ نکونام ۱۱ و نوروزیان ۵۸ شدند
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی